6. 10. 2018

AHL Polička zahajuje další sezónu. Získají naši hokejisté další medaili?

Včera večer začal další ročník AHL Polička. V prvním zápase AHL porazila Pustá Rybná celek Krouny 6:2. Naši hokejisté tento víkend hrát nebudou, soutěž začnou až příští týden a svůj první zápas odehrají v neděli 14.10.2018 od 09:45 hodin s mužstvem Krouny. Tímto zveme pustokamenické fanoušky na první letošní soutěžní zápas a těšíme se na jejich podporu v rámci celého ročníku. Letošní ročník odehraje pouze 7 mužstev, celek ŘKF Polička se do této sezóny nepřihlásil. Veškeré výsledky, soupisky, statistiky, tabulka a další informace budou zveřejňovány na zcela nových webových stránkách. Odkaz na tyto stránky najdete zde: http://www.ahl.cz/soutez/ahlpolicka/rozpis/

Pro naše fanoušky hokejisté připravili pro nadcházející sezónu novinku. Jednou za čas bude pod článkem zveřejněn rozhovor s jedním z našich hráčů. Ať se naši fanoušci něco o hráčích dozví. První rozhovor proběhl s jedním z nejdůležitějších a to gólmanem č. 1, Karlem Chválou.

Karle, jaké máš cíle před touto hokejovou sezonou?

Cíle? Hlavně přežít.

Co si myslíš, že je klíčem k úspěchu Pusté Kamenice v tomto roce?

Především dobrá parta a ochota zabojovat jeden za druhého.

Máš nějaký hokejový vzor, popřípadě jaký?

To je jasný přece Dominátor.

Pamatuješ si, jak a kdy jsi začal hrát hokej, jak jsi se dostal k chytání?

Ale ještě na základce na zamrzlém rybníku, v botách betony z molitanu a místo vesty vaťák Byly to super časy.

Máš nějaký talisman nebo rituál před zápasem a popřípadě prozradíš jaký?

Asi narážíš na moje stříbrný trencle. Dostal sem je od ježíška a odchytal v nich celý play off. Byly super, úspěch se dostavil, ale už jsou sepraný, tak čekám, že ježíšek letos vymyslí něco jiného.

Karle, slyšel jsem, že prý si jednou přišel do kabiny před zápasem a řekl „právě sem sežral celou husu…“ povíš nám co je to za historku?

No ono se to zdá, že to je velký, ale ona ta husa je dutá. A tkaničky mi zatím taky nikdo zavazovat nemusí. Dám to na jeden nádech.

Pustokameničtí hokejisté