20. 9. 2019

Léto v klubu seniorek

V tradičním červnovém termínu se v našem klubu konal další, v pořadí již 8. ročník zábavného turnaje ve hře „Člověče, nezlob se!“. I když tím nejdůležitějším je vždy dobrá nálada a hezky strávené odpoledne při hře, vítězky neodejdou bez medailového ocenění. Finálovou účast si tentokrát vybojovaly Marie Petrová, Míla Nadrchalová, Věra Holcová a Míla Boháčová. Finalistkám gratulujeme a příště si s chutí zahrajeme zase.

Předloni jsme si vyzkoušely, jak může dopadnout letní generálka na skutečné vánoce. A protože dopadla výtečně, proč bychom to nezopakovaly i letos. Možná, že to bude další z tradičních akcí našeho babince. Zase se urodilo na zahrádkách, zase jsme navařily džemů, nasušily bylinek, naložily všemožnou zeleninu. To vše se dá hezky zabalit, převázat stužkou a položit pod stromeček i když je srpen a na stromečku jsou místo vánočních ozdob čerstvé květiny. Radost a pohodová nálada byla při rozbalování dárků stejná, jako je o těch opravdových vánocích.

V září máme ještě naplánovaný výlet na Svojanov. Těšíme se, že si tam prohlédneme výstavu českých korunovačních klenotů. O tom, jak se nám výstava líbila, dáme vědět příště.

S přicházejícím podzimem budou již pravidelná páteční setkání v klubu již hodně pracovní, protože ty skutečné vánoce se budou blížit a chceme zase jako každý rok na ně něco hezkého připravit.

Za seniorky Irena Gregorová

Fotogalerie