22. 4. 2015

1. hasičský kroužek

V pátek 17.4. proběhla ve škole 1.schůzka dětí, které se přihlásily do hasičského kroužku. Ve třídě musely pomoci popletenému hasiči, aby si vzal k zásahu to správné oblečení a vybavení. Své znalosti si následně ověřily v pracovních listech. Pan hasič děti učil zapojit proudnici a smotat hadici. Mnozí tak zjistili, že to není úplně tak jednoduché. V tělocvičně na děti čekala překážková dráha, v níž si vyzkoušely všechny dovednosti, které hasiči ke své práci potřebují – běhat, plazit se, přeskočit překážky, mířit na cíl, prolézt tunelem, spolupracovat s kolegy a na závěr vylézt do výšky a zachránit zraněnou osobu v podobě nafouknutého balónku. Věříme, že se dětem schůzka líbila a už se těší na další.

 

Další schůzka proběhne 24.4. od 16 hod. (příchod 15:45). Sraz před školou. Pokud bude pěkné počasí půjdeme s dětmi ven (na hřiště), dejte prosím dětem odpovídající oblečení.

Děti, které jsou pozvané na oslavu narozenin, nemusíte omlouvat. Jsou omluvené. Pokud někdo nemůže přijít z jiného důvodu, nezapomeňte nás o tom informovat! Děkujeme! 

 

Kontakty: Míša Holcová - 775 078 614, Kristýna Kalendová - 728 941 151