10. 4. 2020

Nabídka kamenické firmy

Vážení občané. Jsme rodinné kamenictví, působící již více než dvanáct let v této krásné řemeslné činnosti. Co všechno umíme? Kompletní kamenickou činnost, což obnáší opravy starých i výstavby nových hrobů, hrobek a pomníků. Opravy, úpravy, renovace a tvorba nových nápisů, a to za použití Vámi zvolené technologie, ať už klasicky vysekávaně, anebo pískováním. Samozřejmostí je i možnost gravírování, včetně portrétů dle fotografických předloh. Dále provádíme i opravy a výstavby hřbitovních zdí, schodišť a dalšího hřbitovního inventáře. Již několikrát jsme byli postaveni před výzvu v podobě komplexní revitalizace hřbitovu, kde jsme všechny nabyté zkušenosti bohatě zužitkovali. Na výsledky naší práce v rámci revitalizací se můžete podívat a informovat například ve Velké Losenici, anebo v Krucemburku. Dalšími funerálními činnostmi, které poskytujeme jsou i správa pohřebišť a výstavba a správa „obecních“ hrobů.

Samozřejmě, že kamenictví není spojeno jen s otázkou konečnosti člověka. Zabýváme se i památníky (povětšinou monumentální připomínky obětí našich předků), schodišti, zápražími, kamennými zdmi, či kuchyňskými deskami z ušlechtilých kamenných desek.

Působíme na území celého bývalého východočeského kraje, tedy od Trutnova po Havlíčkův Brod a od Chlumce až po Králíky. Tudíž nemusíte mít obavy, že je právě Vaše obec pro nás nedostupnou. Neváhejte nás prosím kontaktovat, anebo poskytnout naše kontaktní informace občanům Vašich obcí, kterým by naše služby byly prospěšné.

Václav Dočkal

tel. +420 608 183 595

e-mail storm-kamenictvi@email.cz

 

Fotogalerie