24. 3. 2024

Jarní pustokamenický jarmark

Milí návštěvníci, prodejci a příznivci Jarního Pustokamenického jarmarku, tímto bychom vám rády poděkovaly za krásnou atmosféru během jarmarku a hladký průběh celého setkání. Velké poděkování za pomoc s přípravami patří zaměstnancům obce Pustá Kamenice, především panu Husákovi, který po celou dobu akce zajišťoval, abychom měli v sále teplo. Za krásnou jarní výzdobu, venkovní i vnitřní, děkujeme klubu seniorek, především paní Gregorové. Dále bychom rády poděkovaly všem, kteří se jakkoliv podíleli na přípravách a podporovali nás.

Na jarmark se přišlo podívat 270 návštěvníků. Ti si mohli prohlédnout téměř 30 stánků s rukodělnými výrobky a pochutinami, s dětmi navštívit muzikodílnu a výtvarnou dílnu. Dále si návštěvníci také mohli ulovit nějaký ten kousek oblečení ve swapu (bazárek) a přebytečné kousky, co doma neslouží, tam věnovat. Zbylé bazárkové oblečení posléze putovalo na charitu.
Akci doprovázelo několik živých vstupů rýmařovského kytaristy Honzy Goudyho Gottvalda.

Z řad návštěvníků i prodejců přišly velmi milé ohlasy a nejen díky příjemné atmosféře jsme si celý den skvěle užili. Jsme za to velmi vděční a těšíme se na opětovné podzimní jarmarkové setkání.

                                                          

Kateřina Kinclová a Kateřina Tomčalová

Foto: Jan Brokl st.

Fotogalerie